Despre noi

Va aflati aici: Certificat Energetic Bucuresti » Despre noi

Societatea infiintata in anul 2003, in Craiova, este constituita dintr-un colectiv de specialisti (ingineri si arhitecti) in domeniul arhitecturii si expertizarii energetice a cladirilor, unitatilor de cladire, a apartamentelor si a sistemelor de incalzire-climatizare a acestora.

Avand ca principal obiect de activitate arhitectura si consultanta in domeniul energetic al cladirilor, intocmim documentatii tehnice si proiecte de arhitectura pentru orice tip de cladire: constructii civile (locuinte individuale, locuinte cuplate, cladiri de birouri, sedii de banci, restaurante, sali de spectacol, blocuri de apartamente, case de vacanta, scoli, gradinite, spitale, etc.), constructii industriale (hale de productie, hale logistice, frigorifice, showroom-uri, anexe tehnice, etc.) si constructii administrative (primarii, case de cultura, sedii administrative, etc.).

In domeniul energetic ne preocupa ridicarea eficientei energetice a cladirilor efectuand analize complete in vederea realizarii auditului energetic al cladirilor, prin care venim cu solutii tehnice si economice de marire a gradului de confort termic, in functie de solicitarile si posibilitatile financiare ale clientilor nostri.

Pentru intocmirea certificatelor de performanta energetica a cladirilor, unitatilor de cladire (parti din cladire cu utilizare separata) si apartamentelor de bloc (cerute prin Legea nr. 372/2005 si Legea nr. 159/2013) efectuam evaluari si expertize termoenergetice punand la dispozitia clientilor nostri documentele ce atesta performanta energetica a imobilelor, insotite de recomandari pentru scaderea costurilor cu energia prin imbunatatirea performantei energetice.

ARHISTIL S.R.L.

Site realizat de TC Web Design