Beneficiile auditarii energetice a unei cladiri

Va aflati aici: Certificat Energetic Bucuresti » Audit Energetic » Beneficiile auditarii energetice a unei cladiri

Probabil vi s-a intamplat sa fiti in locuinta dumneavoastra si sa simtiti un curent de aer rece, dar sa nu stiti de unde provine, geamurile fiind inchise. Sau poate s-a intamplat sa va aflati in situatia opusa, in locuinta sa fie foarte cald, cu toate ca aveti geamurile deschise. De obicei acesta situatie de disconfort termic este datorata modului de amplasare si vecinatatiile locuintei.

Pentru a elimina astfel de situatii exista o solutie simpla: auditarea energetica a locuintei. Fiind o notiune relativ noua probabil va intrebati ce este un audit energetic: pe scurt auditul energetic este o procedura sistematica pentru obtinerea unor date privind consumul energetic al unei cladiri in urma carora se propun masuri de imbunatatire.
audit energetic
Unul dintre lucrurile “daunatoare” privind consumul energetic este reprezentat de o izolatie necorespunzatoare atat a peretilor, planseelor, dar si a tevilor de apa calda. In raportul de audit energetic vor fi evaluate toate aceste aspecte in urma carora se vor propune solutii pentru reducerea consumului de energie, rezultand astfel reduceri de costuri pentru locuitorii cladirii.

In ultimul timp se pune accentul tot mai mult pe eficienta energetica, pentru Comisia Europeana fiind chiar o prioritate. Acesta este si motivul pentru care in anul 2011 Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului a lansat Programul de reabilitare termica a blocurilor de locuinte.

Pentru a beneficia de un audit energetic pentru locuinta dumneavoastra puteti apela cu incredere la serviciile noastre. Chiar daca initial vor exista niste costuri privind realizarea auditului cat si a masurilor propuse de auditor, aceste costuri vor fi recuperate in timp datorita reducerii facturilor de energie.

Obtineti acum un audit energetic!

ARHISTIL S.R.L.

Site realizat de TC Web Design